Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW ölüm grafikleri

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Ve Blizzard öldüğünüzde değişen grafikleri betaya dahil etti. Aynen UO'da olduğu gibi ölündüğü zaman etraf grimsi tonlara bürünüyor. Ayrıca ışıklar falan böle daha parlak görünüyor yani contrast artıyor. Tabi bir resim 1000 söze bedel: http://forums.rpgforums.net/showthread.php?t=219271[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Valla oyun sırf text-based olsa yine oynarım. Ayrıca single player bir oyunla massive multiplayer bir oyun arasında gayet tabii grafik farkı olacaktır. (WoW yapılmaya başlananı kaç yıl oldu tam bilmiyorum ama belki de temellerinin 90lı yıllara dayandığı varsayılırsa. :) )[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 14 Temmuz 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
şu grafiklere 5 basıyor 2 yıllık morrowind, aklım almıyor..

Evet..
Morrowind nasıl bu kadar güzel grafiklere sahip oldu bende hala anlamıyorum..
Gökyüzü bile çok etkilemişti beni..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş

mordrac rica ederim, isterse 80'li yıllarda yapılmaya başlasın, gene de oyunlar çıkacağı tarihe göre geliştirilir ne donanım gerektirecek ve motorun gelişmişliği ne denli olacak vb konularında. hiçbir şirketin böyle bir bahanesi olamaz, iyi yaparsın ya da kötü yaparsın. ayrıca tonla mmorpg çıkıyor şu aralar ve wow bu kadar iddialı olup da en rezil (evet cidden şu ss'ler midemi kaldırdı, korkuluklara bir bakın ya) grafiklere sahip olduğunu gördüğüm oyun. wc3 de kötüydü çıktığı vakit için, diablo 2 de kötüydü çıktığı vakit için. blizzard son yıllarda yaptığı her oyunda bu çizgiyi nasıl sürdürüyor anlayamıyorum, halbuki starcraft, warcraft 2 gibi oyunlar grafik olarak gayet iyiydi vakti zamanında..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu da düşünün mesela ben Morrowindi oynayamıyorum bilgisayarım kaldırmadığı için. Ama WoW'u oynayabilicem. Adamlar bunu da düşünmek zorundalar geniş kitlelere ulaşmak için. Ekranında aynı anda 100 kişi savaştığında büyüler uçuştuğunda nasıl savaşabilirsin 15fps ile?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız şunu hatırlatayım ki blizzard wow u çıkaracağı zaman yaptığı br açıklamada düşük sistemlerde de çalışabilecek bir oyun yapacaz demişlerdi yani adamı kastırmadan herkes oynayabilecek sırf bir oyun için o kadar para harcamayacaklar. Eh malum kastırmamak için grafikten ödün veriyorlar.[signature][hline]Alnımızda Parıldayan Şeref ve Şan Arması
Kahramanlar Kahramanı Yılmaz Türk Jandarması
Sosyal ağlarda paylaş

iyi,kastirmamak icin grafiklerin icine edip biraksinlar o zaman,bizde son model $eyler alsak bile yine EXPANSION lar alip grafikleri duzeltebilir hale gelelim
a,bir saniye,expansionlarda du$uk olur,hani milletin bilgisayari kotu ya?
grafikler rezalet[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)
Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.

Hunter - you share a special connection with
animals. Whether you rely on bows or firearms,
you consider your weapons and pets to be your
only true friends.

What WoW Character Are You?
brought to you by Quizilla
">What Kind of WoW Character Are You?
Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir

Sosyal ağlarda paylaş

arcane kes beyime bir döner, beyim yağlı yer..

iskender de yapıyor musun lol dandik işte grafikler, hiç kıvırma baştan kabullen bak lionheart başlıklarını hatırla yol yakınken.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gayet şirin ve hoş grafikler. Bi kere aşmış grafiği ne yapıcaksınızki , oyunun grafikleri rengarenk şen şakrak. Sırf bu yüzden oynıycam bu oyunu .ormanlar falan hele süper .ilk kez bi oyuna ciddi ciddi para vermeyi düşünüyorum yani.

Morrowindde her guilde girmiş herşeyi bitirmiş bi adam olarak bi hafta önce tekrar kurdum. ve sırf şu loading area olayı yüzünden oyundan soğudum dedimki sen nasıl böyle sabretmişsinde bitirmişsin bu oyunu diye. aman böyle olcaksa uzak kalsın eh[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Sosyal ağlarda paylaş

Juniorx in vidyolarını izleyin grafikler için, Stormwind ve Orgrimmar ı süper yapmışlar. 5. lvl troll karakter ilk defa Orgrimmar a girince oha falan oldum. Hatta çüş falan bile oldum. Aynısı hayvani büyüklikteki stormwind için de geçerli.

Karakter animasyon ve grafikleri de çok güzel. Özellikle her ırkın hareket animasyonları farklı. Trolller kambur durup yürürken insanlar daha dik ve kesin hareket ediyorlar, lightelf ler bi asaletle yürüyor vs. Dans emoteları da keza buna göre yapılmış, insanlar disko dansı yaparken trolller kapuera yapıyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Ya neden bu kadar sabırsız ya da eleştirel ya da övgüyle ya da çok beklentili ....... :P bekliyosunuz ki.En iyisi boşverelim gelince görürüz nasıl olsa di mi ..
Morrowind in olayı farklıdır bir kere.Evet grafikler mükemmeldi ama ya buglar...Hoşgörülü olun arkadaşlar ya da sadece boşverin kötü olursa olmazsınız bu kadar basit.[signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlatmak istediğim şeyi bir soruyla anlatayım;
Grafik kalitesini düşürdüğün bir oyundan ne kadar zevk alırsın?
Yani bence bir oyunun grafiklerinin en baştan çok kastırmayacak olması başka,sistem canavarı bir oyunun grafiklerinin düşürülüp oynanması farklı.
Ama bi yerde grafik açısından wow u eleştiren arkadaşlara katılıyorum;2000 yılının değil en az 2004 yılının minumum sistemine göre olmalı![signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...